lördag 8 februari 2020

Dags för sista avsnittet

Det tog längre tid än jag trodde att skriva ljudboksserien som Tidens förlag (en del av Norstedts) beställt av mig men nu har jag äntligen kommit till sista avsnittet. Planen är att vara klar i slutet av nästa vecka för att sedan kunna ägna resten av februari åt att grovredigera.
Såvida inte något oförutsett händer kommer jag inte att behöva stressa. Inte jobba hela nätter för att hålla deadline.
Sedan då, vad händer? Well, det vanliga. Förlaget kommer att återkomma med synpunkter och jag kommer att behöva redigera  texten ännu mer innan den anses vara färdig för inläsning. Releasen är satt tills i höst. Och om lyssnarna gillar Nelly kommer förlaget att vilja ha en fortsättning ... 

Nästa projekt i år är att skriva en tredje bok om Måneby. På sätt och vis har jag redan börjat. För parallellt med att jag skriver på Nelly funderar jag även på vad – och inte minst vem – som Måneby 3 ska handla om. Samt vad temat för berättelsen ska bli.

Dagens skrivkvot är avklarad, huset är städat och min spotifylista – den fyrtionde i ordningen – uppdaterad. En nästan full måne skiner över havet och snart blir det middag, vin och en ny omgång av franska The Voice. Life is good.

Inga kommentarer: