söndag 2 februari 2020

Palindrom och vildsvinsjakt

Dagens datum blir detsamma såväl fram- som baklänges: 20200202. En så kallad palindrom. Hade det inte varit för sociala medier hade jag missat det.
Så vad gjorde jag för spännande denna palindromsöndag? Packade matsäck och gick en bergsvandring med T och Dexter. Jag trodde att vandringen var på cirka 10 kilometer men den landade på 15 kilometer innan vi var klara. Dexter som ju springer fram och tillbaka gick säkert 2 mil sammanlagt. Pigg och glad hela tiden utom på slutet då han lade sig ner och vägrade gå mer förrän vi gett honom mat. Han är lite som jag vår hund – kan gå från att inte vilja äta till att minuter senare vara akuthungrig.
Det pågick vildsvinsjakt nedanför vandringsleden som vi gick på men vi hörde inga skott. Vildsvin är smarta djur och ett svårfångat byte.

2 kommentarer:

Maggan sa...

Hej Annika! Tusen tack för din härliga bok Gröna fingrar sökes. Jag avslutade nyss läsningen och måste skynda mig att skriva och tacka dig. Den gav härlig läsning, förtjusta fniss, skräckslagna utrop och en allmänt skön känsla. Agnes påminde mig mycket om min kärva moster "Agge", som också var barnmorska. Att du inte har svenska som modersmål går inte att begripa. Du skriver fantastiskt bra!

Ikväll ska jag låna ut boken till en körkamrat, som har tingat på att få läsa den.

Annika Estassy sa...

Åh så glad jag blir att du gillade den! Och ännu gladare blir jag av att du berättar det för mig. Tack, Maggan! Hoppas att även körkamraten tycker om den!