torsdag 5 mars 2020

Regnbågar och Corona

Det tog sin lilla tid att bli av med förkylningen men nu har både T och jag snorat färdigt för den här gången. Det sammanföll med att kylskåp och skafferi gapade tomma, så medan T storhandlade passade jag på att fika med R i Banyuls samtidigt som en rejäl regnskur studsade mot verandataket.

Jag hade tänkt fråga R om hon oroade sig för Covid-19 men vi hade så mycket annat att prata om att jag glömde det. Men som svar på min egen fråga kan jag avslöja att jag inte är ett dugg orolig när det kommer till hälsan. Vilket inte är detsamma som att jag är villig att utsätta mig för onödiga risker. Att vara sjuk är ju aldrig trevligt.

Läget i Frankrike ikväll: 377 sjuka och 6 döda. Frankrike har 67 miljoner invånare.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Galet snygga regnbågar i ditt land!

Annika Estassy sa...

Där vi bor i varje fall! :)