onsdag 11 mars 2020

En blå dag

Det är så mycket Corona i svenska medier just nu att jag inte orkar ta in det. Så jag pausar och håller mig till franska dito som inte är lika ensidiga.

Dagen har annars bjudit på skön vårvärme och strålande väder. Jag har gjort rent poolen, sopat och sköljt av köksterrassen samt planterat några succulentskott. Passade på när våra hyresgäster inte var hemma. Solen strålade och tröjan åkte av. Eftermiddagspromenaden med Dexter gick upp till fyren. Där träffade jag på en av kandidaterna till borgmästarposten. Han är ute och kampanjar för fullt och syns lite överallt just nu. Vi har dock stött på varandra tidigare – han är hundägare. Skulle kunna rösta på honom bara därför.

Min förläggare Claras respons på ljudboksserien damp precis ner i min mejlbox och hon är supernöjd med vad jag åstadkommit. Hurra!
I morgon är det alltså jag som kavlar upp ärmarna och påbörjar en ny redigeringsomgång. För även ett superbra manus kan bli bättre, eller hur?
Lite skillnad på havet och piren idag jämfört med den 21 januari ...

Inga kommentarer: