måndag 20 april 2020

Dag 35

Vi har blivit lovade 200 mm regn på tre dagar men det hjälps inte, hunden måste ändå få sina promenader. Mina gummistövlar läcker in vatten och jag behöver nya. Det får bli i maj. Eller när nu skobutikerna öppnar igen.

Promenaderna strukturerar upp våra dagar som går i en rasande fart, trots karantänen. Jag har plockat fram en ny bok ur min digra att-läsa-hög och jag har lagt in Woody Allens Manhattan Murder Mystery i min filmlista. Och så har jag satt på en tvätt. 

Deklarationsblanketterna finns nu online. En månad senare än vanligt men inte mycket är som vanligt just nu och det kommer att dröja innan det blir det. Jag har till den 11 juni på mig att deklarera. Min första franska deklaration. Den verkar krångligare än den svenska men det är nog för att jag inte är van. 

Inga kommentarer: