måndag 27 april 2020

Dag 42

Sex karantänveckor är nu avklarade – bara två veckor kvar. I bästa fall. Mentalt garderar jag mig för att det kan bli ett par veckor till. I morgon får vi veta mer om hur det är tänkt att fortsättningen ska bli. Det tjafsas rätt mycket och jag känner att jag faktiskt inte orkar med att ta in alla synpunkter och åsikter som florerar runt. Känner detsamma när det gäller Sveriges coronastrategi. Jag är helt enkelt åsiktstrött. Eller snarare trött på alla med tvärsäkra åsikter. Hur kan man vara tvärsäker på någonting över huvudtaget? Jag längtar efter klokskap och ödmjukhet.
Fröhus av något slag, förmodligen en fibbla.

2 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Känner precis som du. Blir så trött på alla som så "tvärsäkert" vet "allt" om hur man ska bekämpa denna pandemi. Alla länder försöker hitta vägar utifrån egna förutsättningar. Och ingen vet vad som är rätt el fel, förrän denna pandemi är över...
/Elisabeth

Annika Estassy sa...

Precis, Elisabeth!