onsdag 29 april 2020

Dag 44


Jag fick se några omslagsförslag på min ljudboksserie idag. Och på måndag får jag tillbaka manuset från redaktören. Jag är så himla glad att förlaget jobbar på och att arbetet med min ljudbok fortsätter oavsett corona! Men viruset ställer så klart till det för många inom bokbranschen. Bokmässan är inställd (det blir en digital variant men det är ju inte samma sak) och den fysiska bokhandeln har det tufft.

Saker jag gjort idag: bakat en jättegod citrus- och mandelkaka, tittat på säsong två av After Life på Netflix, läst, sopat köksterrassen och varit ute med hunden. Inte mycket alltså. Ändå är jag så sömnig att jag skulle somna direkt om jag blundade, trots att vi inte ätit middag ännu. Så märkligt med denna trötthet som inte försvinner hur mycket jag än sover. Karantänrelaterad, skulle jag tro.

3 kommentarer:

Carin sa...

Vill gärna läsa vad du tycker om Valéries bok! Den finns inte på svenska ännu men kanske kan jag beställa den hos Franska bokhandeln...
Eftersom jag tycker om dina böcker är det troligt att jag även uppskattar de du läser :-)
À bientôt !
Carin

Annika Estassy sa...

Ett omdöme kommer! :)

Annika Estassy sa...

Jag gillade verkligen den här berättelsen om kyrkogårdsvaktmästaren Violette Toussaint. Den har många lager och flera parallella historier som nystas upp allt eftersom. Minnesvärda karaktärer, vemod och sorg blandat med en stillsam humor.