lördag 30 maj 2020

Back to business

Samtidigt som vi förbereder oss inför uthyrningssäsongen som det blev en himla fart på efter premiärministerns presskonferens i torsdags, jobbar jag vidare med mitt. Ljudboksserien ska läsas igenom ännu en gång – redaktören var för övrigt mycket nöjd med mina ändringar – och på måndag ska jag dessutom börja skriva på Måneby 3. Jag har gjort en tidsplan som jag inte får avvika från om jag ska klara av att leverera ett råmanus till förlag i slutet av september. Jag har även skissat på första kapitlet. Det så viktiga, som sätter tonen för hela berättelsen.
Tänk att det strax är dags att börja skriva på en ny bok. Igen. Märkligt ...

2 kommentarer:

Maggan sa...

Vad roligt, Annika! Ser fram emot den tredje boken om Måneby.

Annika Estassy sa...

Härligt att veta!