fredag 5 juni 2020

Skriver

Bloggtystnaden beror på att jag haft fullt upp. Men nu är jag klar med slutredigeringen av Vingården mellan berg och hav och kan koncentrera mig på Måneby 3. Jag har jobbat disciplinerat hela veckan vilket gett resultat. Det känns bra. Dessutom älskar jag min nya berättelse och människorna som befolkar den. Jag vet ännu inte allt som kommer att hända dem, utan låter historien växa fram allteftersom jag skriver. Intuitionen får styra den här gången. Men det är inte lika flummigt som det låter – jag har trots allt skaffat mig viss vana och erfarenhet.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det är lite ovanligt för dig att jobba så. Funkar det? Är det roligare, elller jobbigare? Ingen skillnad?

Annika Estassy sa...

Än så länge går det bra, men det känns väldigt ovant. Jobbigare på ett sätt samtidigt som det är ... intressant. :)