onsdag 8 juli 2020

Bokpaket från Sverige

Sur som sjutton för att mitt beställda bokpaket inte kommit efter sex veckors väntan, mejlade jag Bokus och bad om att få pengarna tillbaka. Men lagom till jag fick det, damp paketet ner i brevlådan. Sönderriven och ihoptejpad men böckerna hade klarat sig utan minsta lilla skråma. Jag är så glad att böckerna hittade hem till oss till slut, fyra romaner av Elizabeth Strout, en för mig ny författare. Det var efter att ha sett serien Olive Kitteridge på HBO som jag blev nyfiken på kvinnan vars bok den baseras på. Rätt så säker på att jag skulle gilla henne, köpte jag allt som fanns översatt till svenska. På så vis kan även T läsa. För även om hans franska blir långsamt bättre, kommer han aldrig att kunna läsa en hel roman på franska och ha behållning av det.
Hur det gick med Bokus? Jag bad dem skicka mig en ny faktura så att jag kan betala tillbaka återbetalningen.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Jag har läst, och njutit av, den översta.