onsdag 22 juli 2020

Isabelle – 1 år

Igår fyllde den här lilla fröken 1 år och jag var inte där, vilket jag hade planerat för. Men viruseländet satte stopp för det. Vi får fira när vi bilar upp om ett par månader istället. Jag kommer då att även få träffa lilla Hedda för första gången.
Tills dess fortsätter Isabelle och jag att videochatta med varandra. Vilken tur att möjligheten finns! Hon lär sig att känna igen min röst och mitt utseende (även Dexters) och jag får följa hennes utveckling.

Livet i övrigt går sin gilla gång. Jag jobbar men passar även på att njuta av sommaren som fortsätter att vara lagom varm, vilket innebär att temperaturen på vår kustremsa håller sig under 30 grader. Sommargästerna har öppnat sina hus och lägenheter, och turisterna är här, om än inte lika många som vanligt, och de flesta är fransmän som passar på att upptäcka vår region istället för att åka utomlands. Det unga paret som bor i gästhuset just nu kommer till exempel från Orleans, sydväst om Paris, och paret som checkar in på lördag, från Lyon.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag har inte läst bloggar på hela sommaren, och nu läser jag ikapp.
vad stor hon har blivit!

Annika Estassy sa...

Inte klokt så fort de där små växer!