torsdag 2 juli 2020

Smått och gott

Idag gick jag igenom slutkorret för Vingården mellan berg och hav. Jag är därmed klar med ljudboksserien, det som återstår är att läsa in den men det slipper jag, tack och lov. Det finns författare som läser in sina egna böcker – med mer eller mindre lyckat resultat. I mitt fall är jag övertygad om att en professionell inläsare är att föredra framför mitt eget kraxande.
När det gäller Måneby 3 har jag skrivit 1/4 del av boken. Bara att kämpa vidare alltså.

Annat smått och gott:
- Dexter är loppfri.
- Jag åt min första egenodlade tomat idag.
- Det har åskat och regnat.
- Mitt lilla barnbarn Isabelle har lärt sig krypa.
- Jag ska bli farmor vilken dag dom helst.
- Jag ska få hemmagjord pizza till middag, med mozzarella och sardeller på – min absoluta favorit.

Inga kommentarer: