onsdag 26 augusti 2020

Dagarna går

R, lyckosten, har ett eget apelsinträd.
Jag som de senaste veckorna haft svårt att vara disciplinerad och jobba, har kommit igång igen. Halva boken är skriven och just nu läser jag igenom det jag fått ihop hittills för att komma in i berättelsen. Därefter ska jag skriva ett par kapitel till innan jag skickar manuset till förlaget för att få feedback. Jag gillar det förfaringssättet – att få respons när jag kommit till berättelsens mitt istället för att vänta tills jag skrivit klart. Tanken är att min nya roman ska släppas i augusti nästa år.

Så länge behöver man inte vänta tills ljudboksserien Vingården mellan berg och hav släpps, utan datumet är spikat till den 5 oktober. Hurra för det!

Hurra också för att sommaren fortsätter att vara fantastisk. Ingen av de åtta somrar vi varit med om här nere har varit lika fin och "lagom" som årets.

Igår åkte jag hem till R i grannbyn Banyuls. Vi åt lunch under hennes fikonträd och samtalade om Frankrike, livet och böcker. Jag är så glad och tacksam över att jag lever och verkar just här, just nu.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Släpps ljudboksserien på Bookbeat också?

Annika Estassy sa...

Det tror jag!

Åsa Hellberg sa...

Hurra!