torsdag 17 september 2020

Hurra för digitala möten!

Detta med digitala möten är inte så dumt. Tack vare viruseländet (inget ont som inte har något gott med sig) är det många som upptäckt Zoom och andra verktyg för att träffas och samtala online. Idag satt Sofia Ymén (författare, lektör och skapare av Facebookgruppen Feelgood fredag med över 5.000 medlemmar) och jag och spelade in ett författarsamtal som kommer att inleda Feelgoodmässan som går av stapeln i helgen. 60 författare och 13 förlag deltar, vilket har uppmärksammats av självaste branschtidningen Svensk Bokhandel.

Annat jag gjort är att gå förbi labbet i Banyuls där man kan covidtesta sig. Inte för att jag misstänker att jag är sjuk utan för att jag ville veta om jag möjligen var det i vintras. Men de sa att det gått för lång tid sedan jag hade symptom, och att testet därför inte skulle visa något. Så jag struntar i det hela och lägger pengarna på ett par nya skor istället.

Inga kommentarer: