onsdag 16 september 2020

Nya däck

Hondan har fått fyra nya däck. Jag tyckte det var nyss vi bytte framdäcken men kurviga vägar sliter tydligen mer än raksträckor. Det känns tryggt med bra däck när vi ska åka upp till Sverige. En sak jag upptäckte som skiljer Sverige och Frankrike åt är att här städar hantverkare alltid upp efter sig. Samt att bilen alltid är nytvättad när vi hämtar tillbaka den från Hondaverkstaden.

Säsongens sista gäster checkade in i eftermiddags, ett pensionärspar från England som kom hit på motorcykel. Även om det är roligt med alla dessa möten som blir när man är airbnbvärd, ska det bli skönt att pausa värdskapet under hösten och vintern. Om allt vill sig väl öppnar vi i mars igen. Tills dess ska jag ägna mig åt skrivandet.

Bilden är från dagens soluppgång. Jag vet inte hur många soluppgpångsbilder jag tagit sedan vi kom till Cerbère men än har jag inte tröttnat.Inga kommentarer: