fredag 11 september 2020

Intervjufredag

Jag trodde att dagens första intervju (för M-magasin) skulle ta en timme – den tog två. Även intervjun inför Facebookgruppen Feelgoodfredags digitala bokmässa nästa helg tog längre tid än jag räknade med. Jag pratar kanske för mycket ...

Den digitala bokmässan arrangeras av Sofia Ymén, grundare av den eminenta FB-gruppen Feelgoodfredag som i skrivande stund har nästan femtusen medlemmar. Gemensam nämnare är att vi alla gillar att läsa varma berättelser som sätter människor och relationer i centrum. Tonen är alltid positiv och trevlig.

Det blir ett digert program med många trevliga inslag. Min programpunkt som börjar klockan tio på lördag handlar om mitt författarliv och om min ljudboksserie. Och så kommer jag att dela med mig av ett marmeladrecept. För vad vore feelgood utan någonting gott att äta?

Håll tummarna nu för att tekniken funkar (mässan sänds live via Facebook). Dagens sändning var minst sagt svajig för min del, kanske för att vi inte har fiber i vår by ännu, utan måste surfa via ADSL.

Inga kommentarer: