torsdag 24 september 2020

Snart så ...

Bilen är nästan färdigpackad (återstår våra övernattningsväskor), huset är nästan färdigstädat (återstår att svabba köksgolvet) och jag har nästan hängt upp all tvätt (återstår ett gäng frottéhanddukar). Bilen kommer att vara smockfull. En hund ska ju också ha grejer med sig, och både hundfoder och hundbädd kräver utrymme. För att inte tala om själva hunden ...

Vi har alltså fixat och donat hela dagen och nu värker höften och benet. Åhå jaja. Grannarna har fått nycklarna och kommer att titta till huset varje dag. Det ska nämligen storma rejält till helgen, och även om vi ställt undan allt som kan flyga iväg känns det skönt att veta att någon har koll.

Det är första gången sedan vi flyttade hit som vi lämnar huset tomt så pass länge. Därav att jag är lite nojig. Sen är det så att jag alltid städar innan jag reser bort. Det värsta jag vet är att komma hem till smuts och damm och en full tvättkorg.

Tidig reveilj i morgon. Har jag tur hinner min Podranea ricasoliana slå ut innan vi åker (Bignone rose på franska).

Inga kommentarer: