onsdag 23 september 2020

Diverse och så ett pocketomslag

Jag tvättar och jag stryker inför sverigeresan. Skriver listor på saker jag inte ska glömma att packa ner. Sonens studentmössa som jag hittade i en låda till exempel. Jag har även en lista på sånt jag ska handla när jag är där. Såsom ett par trasmattor i plast till köket. Det kanske låter överdrivet men jag vill passa på när vi har bilen. Dessutom vet jag inte när vi kan åka upp nästa gång. Viruseländet är ju alltjämt aktiv inte bara här utan även i Sverige.

Men jag gör annat också, såsom att bolla med min förläggare Gunilla om en lämplig titel till Måneby 3. Det tog ett par dygn av hårt tankearbete och många ratade förslag innan den perfekta titeln uppenbarade sig. Jag hade somnat i min fåtölj med datorn i knät och när jag vaknade hade jag titeln i huvudet. Jag skyndade mig att skriva ner den i ett mejl till Gunilla. Som svarade med vändande post att hon gillade den och att titeln var ledig. Det är iofs inte förbjudet att ge sin bok en titel som redan finns men det känns lite som fusk att göra det. Vad boken ska heta? Svaret kommer när förlaget presenterar nästa års sommarlista! :)

Vad jag däremot kan visa upp är pocketomslaget till En sång för Hedda. Boken släpps den 12 november!3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar er en riktigt trevlig resa och jag hoppas att Dexter skriver dagbok ibland så jag får höra hur han upplever resan till Sverige :)! Oj vad jag ser fram emot Måneby 3! Men nu väntar jag med stor glädje att få köpa "Vingården boken" som print on demand eftersom jag är så gammaldags att jag vill hålla i, och bläddra i en bok :)! Då "En sång för Hedda" kommer som pocket köper jag den också! Jag köpte den inbundna versionen genast den kom ut men böcker som jag gillar väldigt mycket vill jag ha i båda formaten för pocketen är så bra att ha med i handväskan eller husbilen om man vill ha reselektyr för jag läser dina böcker om och om igen så då är det perfekt att ha dem i olika format! Skönt också att läsa en pocketbok i sängen för den är lättare att hålla i :)!
Kram Marianne

Annika Estassy sa...

Hej Marianne!
Jag är också lite gammeldags av mig även om jag tycker det är roligt med ljudböcker. Dexter hälsar att han säkerligen kommer att ha en hel del att säga om Sverigeresan!
Kram från oss!

Anonym sa...

Tusen tack för den informationen <3! Kram,kram från Marianne :)