onsdag 7 oktober 2020

Champagne!

Ljudbok och pappersbok!

Så trevligt att få klä sig lite fint och åka in till stan för att ha möte med förlaget! Tunnelbanan var glest befolkad så att hålla avståndet var inget problem. Men jag kommer aldrig att vänja mig vid att inte kunna ge människor jag gillar och inte träffat på länge en kram.

Efter mötet firade vi släppet av min ljudboksserie med ett glas champagne!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dexters dagbok om Sverigeresan är helt underbar, som jag skrattat!

Har beställt Vingården mellan berg och hav från AdLibris genast den fanns där och nu bara längtar jag tills jag skall få den i min hand och får börja läsa! Så jättefint att den också finns som bok!

Kram från Marianne

Annika Estassy sa...

Så roligt, Marianne! Hoppas att du gillar den. Dexter hälsar och tackar! :)