tisdag 24 november 2020

Inget särskilt har hänt

Det är långt mellan inläggen nu för tiden vilket beror på att jag jobbar. Och på att vi är konfinerade. Blogginspirationen tryter helt enkelt. Skriver lite på FB och Insta istället. Men livet pågår för fullt ändå så klart. Idag till exempel var jag iväg med Dexter till veterinären i grannbyn Banyuls för att vaccinera honom. Sånt får vi nämligen göra, trots confinement. Och i kväll ska president Macron berätta för oss om vad som väntar efter den 1 december när våra fyra konfineringsveckor är över. På förlaget jobbas det med omslaget till Måneby 3, och jag ska innan helgen skriva en presentationstext till återförsäljarna samt svara på några intervjufrågor. Och så videochattar jag med barn och barnbarn. Så visst händer det saker hela tiden, fast inget särskilt. Deadline för manusinlämning är den 1 januari och jag behöver jobba varje dag. Detta med att göra adventsfint får jag se om jag hinner. Det känns faktiskt inte så viktigt i år. Allt är ändå så konstigt. 

På andra sidan gatan i Banyuls där veterinären håller till, ligger hamnen.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det ser ändå härligt ut! Ligger båtarna i året om där nere?

Annika Estassy sa...

I Banyuls gör de det. Men inte hos oss eftersom våra bryggor tas upp på vintern. Vår hamn är mer utsatt för vinterstormar än grannbyns.