torsdag 26 november 2020

Regn och jobb

Ibland regnar det vilket är tur. För vem vill bo i en öken? Inte jag. Regndagar är dessutom utmärkta jobbdagar. Idag spikade vi säljtexten för Måneby 3 (vars riktiga titel jag inte kan avslöja ännu) och omslaget är så gott som klart. Det enda som saknas är ett färdigt manus ...

Från det ena till det andra – min MacBook har hunnit fylla fem år vilket är jättemycket i datorernas värld. Den är i särklass den bästa datorn jag någonsin haft och då har jag hunnit testa ett antal, både privat och under mina år som anställd. Skulle den krascha nu blir det besvärligt eftersom jag inte kan köpa en ny dator i Frankrike – måste ju ha ett svenskt tangentbord. Så nu håller jag tummarna för att den ska hålla sig vid liv tills vi åker till Sverige nästa gång. När nu det blir. Kanske i september nästa år? Men jag har en liten PC i reserv någonstans. Utifall att.

Det ska regna i dagarna tre men det stör mig inte ett dugg, till skillnad från när vi bodde i Sverige.

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Annika, att du vill ha ett svenskt tangentbord förstår jag. Innan jag hade en IPad lånade jag dator på biblioteket (i Mouans-Sartoux). Mycket frustrerande med den franska modellen där bokstäverna bytt plats!
Lycka till med författandet!

Åsa Hellberg sa...

Du kan väl köpa en online?

Annika Estassy sa...

Åsa - Får ringa och kolla för på nätet kan man bara välja svenska postnummer.