fredag 5 februari 2021

Fredagskänsla

Jag har alltid tyckt om fredagar och att jag numera är min egen arbetsgivare har inte ändrat på det. Ett glas vin, musik, tända ljus ...

Vår elektriker kom förbi och bytte filtret till husets klimatanläggning, jag har tvättat skjutdörrarna och hängt upp nya gardiner, lagt ut en löpare från Les Toiles du Soleil på matbordet och kommit överens med Tidens förlag om nya berättelser skrivna direkt för ljud.

Tidigare i veckan har jag fikat med R – utomhus och på behörigt avstånd – samt träffat min narkosläkare inför koloskopin nästa månad.
Och så har jag redigerat, som varje dag.

Däremot har jag inte läst så mycket men det ska bli ändring på det. Liane Moriartys Nio främlingar är dock utläst (tyckte tyvärr inte om den) och nu ligger Elena Ferrantes franska översättning av De vuxnas lögnaktiga liv på nattduksbordet. Jag har hunnit till halva boken och älskar den!
Blågrå linnegardiner i köket.

Gräddvit linneblandning i vardagsrummet istället för de tidigare rent vita.

Inga kommentarer: