fredag 19 februari 2021

Inskickat

Manuset är inskickat till fru förläggare för andra gången och nu ligger bollen hos henne. Till dess att hon återkommer med sina synpunkter kan jag ägna mig åt annat än att skriva. Jag har en del saker att ta tag i så jag kommer inte att vara sysslolös. Det är jag aldrig ändå. Jag är otroligt bra på att hitta på saker att göra och har aldrig någonsin tråkigt. Pandemi och karantän har inte ändrat på det. 

När det gäller den biten vet vi inte riktigt åt vilket håll det lutar. Kommer Frankrike att drabbas av en tredje våg? Kommer landet att behöva stängas ner? Ingen vet. Men människor tycks planera för sommarsemester – de veckor som vi håller gästhuset tillgängligt för bokningar är fulltecknade redan.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Så detta är romanen, men visst har du också skrivit ljuboksserie? Är den redan klar?

Annika Estassy sa...

Ljudboksserien släpptes i oktober redan. Manuset jag jobbar på nu är en roman med utgivningsdatum i juli!