fredag 5 mars 2021

Dags för redaktören att kliva in

Idag upptäckte jag till min förvåning att det växer slån i bergen ovanför byn. Tror jag. Jag får vänta tills bären kommer innan jag är helt säker. Att knopparna på den nedersta bilden är Judasträd råder det däremot ingen tvekan om.

För en stund sedan fick jag manuset i retur av fru förläggare. Hon är mycket nöjd med mitt redigeringsarbete och tycker att jag lyft både intrigen och stilen. Hurra för det! Nu ska jag bara dela upp några lite väl långa kapitel i flera innan manuset går vidare till redaktören. Vi håller tidsplanen! Det blir samma redaktör som jag hade för En sång för Hedda, Annika Hultman Löfvendahl, vilket känns bra. Och så hoppas jag att Marie Richardson hittar tiden att läsa in även den här boken.


2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Bra jobbat!

Hur många vändor får du med din redaktör sen?

Annika Estassy sa...

Det brukar bli 2 st innan sättning och korrekturläsning.