fredag 19 mars 2021

Lite håglös

Allt för mycket stillasittande gör mig håglös. Så idag har jag dammsugit. Och igår var jag till frissan vilket var på tiden. Att låta det gå 12 veckor mellan klippningarna är inte bra för mitt hår och får mig att likna en fågelskrämma. Annat jag gjort är att skaffa Bravecto till Dexter – fästingsäsongen är nämligen i full gång – och beställa tid hos tandhygienisten.

Från midnatt i dag kommer Paris med omnejd, norra Frankrike och Nice med omnejd att få strängare pandemirestriktioner än övriga landet. Virusvarianterna (och att många är oförsiktiga) gör att smittspridningen ökar på nytt. Det är lugnare där vi bor men jag är ändå helt inställd på att också 2021 blir ett virusår. Så jag lever i nuet och gläder mig åt små saker. Som att naturen blir allt grönare till exempel och att min fot läker som den ska. Eller att T äntligen fått sitt permamenta sjukförsäkringsnummer och nu kan skaffa sig en mutuelle (som är en kompletterande sjukförsäkring) han också.

Jag såg att det snöat i vissa delar av Sverige, och även vi har det svalare och blåsigare. Men inget regn.

En fantastisk himmel ikväll.

Inga kommentarer: