onsdag 28 april 2021

Energitjuvar ska man hålla sig undan

Jag slutar aldrig att förvånas över vissa människors okänslighet. Människor som hanterar sin egen oro och rädsla genom att projicera den på andra, och som förklarar sitt beteende med att de vill uppmana till försiktighet och eftertanke. Skitsnack, säger jag. Det man vill är att fler ska dela på samma ångest som en själv. Att man sedan ber om ursäkt hjälper inte eftersom efterföljande kommentarer visar att ursäkten inte är menad. Jag är alltså arg på kvinnan som kommenterade vår vaccination genom att berätta om ett dödsfall i vad som misstänks vara en reaktion på just det vaccinet. Jaha – och vad vill hon att jag ska göra åt det? Och varför utgår hon från att T och jag inte skulle vara pålästa? 

Nåväl – Man ska hålla sig undan energitjuvar. Roligare då att korrläsningen av Många lögner små löper på som den ska och att jag skrivit klart omslagstexterna. I maj går boken till tryck!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag förstår verkligen vad du menar! Man får förmoda att de som uttalar sig så om Astras vaccin aldrig går över en gata, aldrig sätter sig i en bil, inte äter onyttig mat och aktivt motarbetar möjligheten för kvinnor att äta p-piller, med tanke på den betydligt större risken för blodpropp vid p-pilleranvändning.

Underbart att ha fått den första vaccinsprutan! Grattis till den ökande friheten!

Åsa Hellberg sa...

Håller helt med!

Annika Estassy sa...

Tack!