fredag 30 april 2021

Ostadigt

Det ostadiga vädret fortsätter med både regn och ökensand men det gör inget eftersom jag måste korrekturläsa. Bilden är från i måndags. Det tog mig en förmiddag att få terrasserna rena från den röda sanden (som egentligen är lera). Poolen väntar jag med tills nästa vecka när finvädret är tillbaka.

Senast utlästa bok är Evvie Drake börjar om. En berättelse som nog vänder sig till en yngre målgrupp än jag men den var smart skriven och hade ett bra driv så jag läste ut boken. Tror dock att min dotter skulle uppskatta den bättre.

Jag har precis börjat på en fransk feelgoodroman men kände direkt att detta blir en av få böcker som jag inte kommer att läsa ut. I vanliga fall härdar jag ut och tänker att boken kanske tar sig men det är meningslöst när jag varken tycker om språket, tonen eller den mesiga huvudpersonen. 

Inga kommentarer: