lördag 17 april 2021

Läst och deklarerat

Eftermiddagen ägnades åt att deklarera. Det är andra gången som jag lämnar in en fransk deklaration och så mycket enklare allting var i år jämför med förra! Lite pyssligt ändå men nu vet jag hur det går till och förstår systemet. Skönt att vara klar och i god tid dessutom. 

Och så fick jag tillbaka manuset till Många lögner små av min redaktör. Att gå igenom det ännu en gång blir morgondagens uppgift. För ikväll ska jag titta på teve. Eller snarare på dator – det är väldigt sällan som teven är på hemma hos oss. Det blir svenska Let's Dance först och sedan franska The Voice.

Två böcker är utlästa: Anne Tylers Leçon de conduite (Breathing Lessons) och Aurélie Valognes Mémé dans les orties. Den första av dem var mycket bra till skillnad från den andra. Just nu läser jag Kristin Hannahs Himmel över Alaska. Läste halva natten, kunde inte slita mig. Ett bra betyg!

Inga kommentarer: