söndag 30 maj 2021

Morsdag

Morsdag i dag och jag har livesnackat med både barnen och barnbarnen. Och så har jag bokat en resa upp till Linköping i sommar för att fira att flickorna fyller ett respektive två år! Det blir en kort sejour dock, som jag klämmer in mellan in- och utcheckningar av hyresgäster. T och Dexter får hålla ställningarna hemmavid under tiden jag är borta. Det borde gå bra. Och skulle det bli problem finns våra snälla grannar där som backup.

Resan är nu bokad och den blir både lång och omständlig eftersom det inte fanns särskilt många avgångar att välja mellan: Tåg till Toulouse, flyg till Arlanda via Amsterdam och därefter tåg till Linköping. Men på tillbakavägen måste jag övernatta i Toulouse eftersom flyget landar så pass sent att det inte går några tåg hem förrän morgonen därpå. 

Nu är det bara att hålla tummarna för att pandemin inte hindrar mig från att komma iväg. Vad underbart det ska bli att snart få rå om familjen igen!

Inga kommentarer: