söndag 2 maj 2021

Sköna maj

Hurra, jag är klar med korrekturläsningen – som också blev en redigeringsomgång! Alltid hittar jag något jag vill förbättra. Och vet ni vad – jag är nöjd, det blir bra det där. Det enda som återstår nu är en sista titt efter att sättaren lagt in mina och korrekturläsarens ändringar. Sen går manuset till tryck.

Jag firade genom att följa med T och Dexter upp i bergen. Sexton grader varmt, gråväder och alldeles, alldeles underbart. Min fot orkade och regnet har fått blomningen att explodera. Det gäller för naturen att passa på innan torkan kommer. Maj redan ... Valborg firas inte här och det är inget jag saknar. För mig hör Valborgsfirandet ihop med Sverige. Nu ser vi fram emot sommaren.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Ni ser ut att hitta era egna vägar. Ingen risk att gå vilse?
(finns det några vilda djur?)

Annika Estassy sa...

Det finns vilda djur men de är skygga och ofarliga. Högre upp finns björn, varg och lo men hos oss har vi inget större än hjort, vildsvin och räv!