måndag 10 maj 2021

Tryckdags

Idag skickas Många lögner små till tryck! Det feelgodiga omslaget har formgivaren Sofia Scheutz gjort. Boken är den tredje i Månebytrilogin. Inte för att jag hade en klar tanke på att det skulle bli en trilogi när jag skrev Gröna fingrar sökes utan det slumpade sig så. Vet ni förresten vad en serie på fyra eller fler böcker heter?

Tetralogi – fyra verk
Pentalogi – fem verk
Hexalogi – sex verk
Heptalogi – sju verk
Oktalogi – åtta verk
Ennealogi – nio verk
Dekalogi – tio verk

Men skulle jag skriva en fjärde bok om Måneby någon gång föredrar jag att serien kallas för Månebykvartetten. Det klingar bättre helt enkelt. Fast innan jag börjar fundera på innehållet i en sjunde roman ska jag först skriva klart min ljudnovell. Jag tycker nämligen inte om att ha flera projekt igång samtidigt utan föredar att jobba med en berättelse i taget.

5 kommentarer:

Carin sa...

Ser fram emot att få läsa den i sommar!
Vet du vem som läser in ljudboken?

Carin sa...

Ser fram emot att läsa den i sommar!
Vet du vem som läser in ljudboken?

Anonym sa...

Underbara nyheter! Jag ser fram emot att få läsa boken!

Kram från
Marianne

Åsa Hellberg sa...

Hurra och grattis!

Annika Estassy sa...

Tackar! Jag TROR att det är Marie Richardson som läser in även denna men jag väntar fortfarande på besked.