fredag 21 maj 2021

Utrensning

Jag rensade ur garderoben idag – det blev en sopsäck full att skänka till klädinsamlingen och en soppåse med plagg som ska slängas. Sommarkläderna är framplockade och strukna, vinterkläderna tvättade och undanlagda. Jag har inte alls lika mycket kläder som när jag var kontorsråtta, och försöker hålla på principen en in – en ut. Det fungerar förvånansvärt bra fast inte när det gäller skor. Jag har flera par högklackade som det är tveksamt om jag någonsin kommer att ta på mig igen men de får ligga kvar i skolådan eftersom de är snygga och jag älskar dem. Apropå skor beställde jag ett par nya flippflopp från Mephisto. Jag köpte ett par roséfärgade för två år sedan vilket gav mig smak för både märket och modellen. Naturmaterial rakt igenom och fotvänliga.

Inga kommentarer: