torsdag 5 augusti 2021

Bröllopsdag

I sjutton år har T och jag hängt ihop, femton av dem som gifta. Bra jobbat av oss! Mycket har vi varit med om under dessa år och det är inte alltid som vi är överens. Men vi lyckas alltid komma fram till kompromisser som båda kan leva med. Vi är väldigt olika som personer men delar samma värderingar. Och så har vi roligt tillsammans, inte att förglömma!

Vi firade dagen med en lunch nere i byn på La Dorade. Sedan gick vi hem och jag tillbringade resten av eftermiddagen på terrassen, under parasollet. Det kan vara så att jag tog en liten siesta också. Behövligt eftersom jag ägnade natten åt att läsa den otroligt braiga Små stora saker av Jodi Picoult. 505 sidor som är omöjliga att lägga ifrån sig.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Grattis till er båda!

Kerstin sa...

Jag håller med om att "Små stora saker" är en otroligt bra bok! Jag förstår inte hur jag kan ha missat den här författaren så länge. Nu säger jag till alla jag pratar med: Läs den!

Annika Estassy sa...

Tack Åsa!
Och Kerstin – maken läser nu och tycker också att den är jättebra!