lördag 14 augusti 2021

Ny dator!

Jag har ju glömt att berätta att jag köpte en ny dator när jag var i Linköping förra månaden! Det blev en MacBook Air M1, 2020 med macOS Big Sur som operativsystem. Den är aningen större än min gamla MacBook men lika tyst eftersom den inte har någon fläkt, och med ett lika behagligt tangentbord. Och så är den lika guldfärgad eftersom jag gillar guld!

Min gamla MacBook fyller sex år i december. Batteriet laddar inte längre, tangenterna är utslitna och den hänger sig titt som tätt. Inte konstigt att den är trött med tanke på att jag skrivit 3,5 böcker på den och att den varit igång nästan  24/7. Men jag har inte slängt den, precis som jag har kvar min Sony Vaio och Asus Notebook Transformer. En gammal iPad har jag också någonstans, med ett externt tangentbord. Den lilla röda Acer, min första egna laptop, gav jag däremot bort till dottern. Jag borde rensa de gamla datorerna och lämna in dem. Det får bli sen. Någon gång ...

Inga kommentarer: