onsdag 13 oktober 2021

Fixar inför barnbarnsbesök

Jag gjorde klart den sista redigeringsomgången av min långnovell En jul mellan berg och hav när jag var i Frankrike och nu är det bara att vänta på att den släpps som ljud- och e-bok i november. Nästa projekt blir en helt ny roman: manus 7. Jag har tänkt på den i flera månader och det ska bli så roligt att få sätta igång. Men det blir inte förrän mitt yngsta barnbarn (Hedda 1 år) och hennes föräldrar varit här och hälsat på. De kommer nästa söndag och stannar tio dagar. Eftersom vi aldrig haft småbarn boende hos oss tidigare, är det en hel del som måste fixas till dess, till exempel trappgrindar och bilbarnstol. Idag var jag och hämtade en högstol som jag köpte på Le Bon Coin, motsvarigheten till Blocket. Roligt att familjen kommer hit och underbart lyxigt att ha ett gästhus att härbärgera dem i.

Och så till det obligatoriska vädret: vackert, blåsigt och ca 20 grader varmt.

Inga kommentarer: