lördag 28 maj 2022

Sammanfattning på dagar som rusar


Maken har fyllt år, glasskivan på soffbordet ute på terrassen gick i tusen bitar när parasollet blåste omkull över den och istället för att beställa en ny glasskiva gjorde jag en av mosaiken som blev över när vi kaklade badrummet. Min maorimyrten blommar för fullt, båten är sjösatt och jag har fått en idé till en fortsättning på min ljudboksserie Mellan berg och hav, den som handlar om Nelly. Den får ligga och marinera så länge ...

Bilden är från gårdagens promenad i Banyuls hamn. Sommaren är här och maj slår värmerekord på många ställen i Frankrike, till exempel på Rivieran. Men inte hos oss vilket jag tycker är skönt. För även om jag gillar värme föredrar jag att temperaturerna ökar i maklig takt, inte att det blir högsommarvarmt i maj redan.

Inga kommentarer: