fredag 22 juli 2022

I Sverige

Efter en del mäck för att komma till Montpellier (tågstrejk, försenade bussar och ombokningar), lyfte flyget i tid och resten av resan avlöpte utan problem. I Linköping möttes jag av värmebölja. Och även om den är över för denna gång och det åskar och regnar just nu, är det fortfarande varmt. Jag lär alltså inte få användning av tröjorna jag tog med mig.

Att få umgås med Isabelle och Hedda dagligen är både roligt och intensivt. Två- och treåringar har mycket energi och massor de vill visa upp och prata om! Vi har haft födelsedagskalas, läst sagor, sjungit, besökt lekparker, åkt buss, varit på stan, gått promenader, badat, fikat, ätit, lekt ... 

Tiden går som bekant fort när man har roligt och min vecka med småflickorna är snart över. Men jag har ett dygn på mig att suga ur det sista av mitt besök – samt baka ett surdegsbröd. Jag startade nämligen en surdegsgrund i måndags och den har tagit sig riktigt bra. Förhoppningsvis ska det gå att baka på den trots att den är ung.

Hedda

Isabelle

Svensk sommar och Isabelles nybyggda hus.

Inga kommentarer: