onsdag 17 augusti 2022

Bättre men inte bra

Feberfri men trött, slemhostig och dålig i magen. Än är jag inte helt återställd alltså. T är också trött men det hör till sviterna efter covid har jag förstått och inte mycket att göra åt. Ingen av oss har någon vidare aptit heller fast det ser jag inte som något större bekymmer – vi har reserver att ta av!

Värmen är över för denna gång men till skillnad från övriga medelhavskusten regnar det inte hos oss och kommer inte att göra det inom överskådlig tid. Vi ser och hör åskan över havet och bergen och jag hoppades att den skulle ta sig en sväng förbi oss också men icke.

Jag har satt upp en massa delmål för mitt skrivande och jobbar på så gott det går. Däremellan tar jag hand om F, corgin som jag är hundvakt åt tills på lördag. Roligare än så är det inte just nu.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Men alltså, då blir man ju rätt sjuk ändå, vilken otur!
Krya på er!