torsdag 17 november 2022

Researchdag

Det finns författare som skriver på och som dubbelkollar fakta och gör viss research efteråt. Jag tillhör inte dem. Mycket av min research görs innan jag börjar skriva men om det uppstår en osäkerhet under skrivprocessen kan jag inte fortsätta jobba förrän jag fått svar på mina frågor. Många gånger kan svaren ge mig nya idéer. Alltså ägnade jag gårdagen åt att ta reda på mer om en sak i min berättelse. Mycket finns att hämta på nätet men det överträffar ändå inte att fråga någon som vet vad den talar om. Jag blir alltid lika glad och tacksam över att människor tar sig tid att svara när jag frågar. Tid som är en sådan bristvara ...

Annat jag gjort är att byta matta i vardagsrummet eftersom den förra blivit solkig och ska till kemtvätten. Den får sedan vänta i garaget tills det blivit dags för denna att tvättas. Mattorna är snarlika men det är ändå roligt att växla mellan dem.

Inga kommentarer: