söndag 12 februari 2023

Söndagspromenad på klipporna

Dexter var till veterinären igår för att ta bort stygnen vilket han ogillade skarpt. Vi fick brotta ner honom och sedan halvlåg jag på honom för att han skulle hålla sig stilla. Han lugnade ner sig efter en stund och efteråt ruskade han på sig och var sitt vanliga pigga och glada jag igen. Men eftersom han slickar väldigt mycket på ärret när han är inomhus sätter jag på honom byxorna då.

Idag var vi ute på klipporna alla tillsammans för första gången i år. Jag har verkligen längtat efter att få röra på mig igen och Dexter var överlycklig – han älskar när vi är ute alla tre tillsammans. Krispig luft (det var frost i gräset på sina ställen i natt), olika nyanser av blått och vindstilla. Precis vad jag behövde.

Nu ska jag skriva klart dagens beting och från i morgon och fram till påsk är det 7.000 ord i veckan som gäller om jag ska hinna få klart ett råmanus innan A & A kommer hit och hälsar på. De stannar en vecka och jag vill kunna njuta av deras besök utan att känna dåligt samvete för att jag borde jobba istället.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Tapper skrivhund, det där!