måndag 10 april 2023

Annandag påsk

Tanken var att jag skulle jobba hela påsken. Men så föreslog svåger och svägerska att vi skulle fira påsk tillsammans vilket jag väldigt gärna ville. Eftersom de bor i Barcelona där man hittar svensk mat, hade de med sig allt som behövdes till en äkta svensk sillunch. Just sill är det enda jag saknar från Sverige i matväg. 

Jag har alltså inte jobbat alls i påsk. Men ingen skada skedd när det gäller manuset eftersom jag ändå behöver tänka lite till på slutet. Jag kanske har femtusen ord kvar att skriva vilket inte är mycket alls men jag vill att orden ska landa precis rätt.

I morgon kommer A & A och stannar en dryg vecka. Det är så himla roligt när familj och vänner hälsar på och jag är så glad att vi byggde vårt lilla gästhus så att de kan bo bekvämt. Min plan är att skriva klart manuset tidiga morgnar och sena kvällar. Det borde gå.

Idag åkte vi till Jardiland och handlade jord och växter. Vi kom hem med lika många pelargoner som det är trappsteg från köksterrassen upp till poolen. Jag älskar trappor som blommar!

Inga kommentarer: