lördag 17 juni 2023

Så kom responsen från förlaget ...

Det kom ett långt och utförligt mejl från förlaget igår och ... de gillade mitt nya manus! Kallade den för välskriven och inbjudande. En bretonskt Succession rent av. Puh! De föreslog vissa kompletteringar och fördjupningar som överstämmer helt med mina egna tankar. Jag brukar själv komma underfund med vad som behöver jobbas vidare med när jag låtit berättelsen vila ett tag och fått distans till den. Det här kommer att bli bra när det är klart, riktigt bra till och med. Som synes är jag inte mycket för falsk blygsamhet! 😃

Vi firade det positiva beskedet med ett glas vin under vår nya pergola. Vi önskade oss ett mindre vindkänsligt solskydd än parasollerna, och genom att flytta sittgruppen närmare huset får vi extra skugga och slipper dessutom insynen från grannens nya terrass. Här bli skönt att sitta och läsa, umgås eller ta en siesta.
Det rekommenderades att man skulle vara tre för att bygga upp pergolan och få den på plats, men med tålamod, uppfinningsrikedom och hjälp av rullplattorna jag vanligtvis har under blomkrukorna, klarade T och jag att göra det bara vi två.
Bilden tog jag i morse när solen stod lågt.2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till så fin respons 🏅💐
Jag väntar ivrigt att få läsa din nästa bok!
Har den någon titel?
/ Carin

Annika Estassy sa...

Jag har lämnat ett förslag till titel som förlaget gillar. Men jag väntar med att avslöja den tills allt är klappat och klart. :)