söndag 20 augusti 2023

Umgås och bakar bröd

Far och bror har åkt tillbaka till Montpellier. Det var roligt att ha dem här några dagar men jösses vad trött jag kände mig efteråt!

Vaknade alldeles för tidigt i morse – klockan 4:30 redan. Passade på att dels ta ut Dexter på en kort kissrunda och sedan grädda surdegsbrödet som stått på köksbänken och jäst över natten. Sedan, strax innan soluppgången, gick jag och lade mig igen och somnade om. Åt nybakat bröd till frukost, duschade och åkte därefter iväg till grannbyn Banyuls för att ta en fika med E och D med familj som har en andelslägenhet där. Mycket trevligt! 

Vi fortsätter med att vara sociala och har bjudit över V och G på buffémiddag nästa vecka. Vi kommer även att åka till Montpellier för att luncha med papa samt min äldsta halvbror och hans sambo som är där på semester. Men snart är det slut med att vara social för i höst ska jag bara umgås med manuset. Det ser jag fram emot!


Hembakat surdegsbröd. Finns det något godare? Detta formbröd är gjort på lantvete och grahamsmjöl.
Igår förmiddag var det så dimmigt (och fuktigt) att man knappt såg handen framför sig. I dag var ordningen återställd.

Inga kommentarer: