söndag 12 november 2023

Klar med första omarbetningen!

Fem nya kapitel och en massa omskrivningar och fördjupningar senare, är jag nu klar med den första stora redigeringsomgången av manuset. Återstår att läsa igenom det i ett svep för att kontrollera att allt hänger ihop och att jag inte missat något. Sedan ska manuset skickas tillbaka till min förläggare. Deadline är satt till den 4 december så jag har gott om tid vilket är bra. Saker kan ju hända som sätter käppar i hjulet för min tidsplan. Skönt också att hinna göra annat än att sitta på rumpan.

Hösten hittade oss till slut. Vissa dagar är friska och krispiga som svensk höst, andra milda som svensk sommar. Det har regnat lite och gräset blommar. I dag ska vi över till R och K för att äta fransk löksoppa. Jag har lovat att ta med mig hembakat surdegsbröd och en Key Lemon Pie och det ska bli härligt att få umgås med andra än mina romanfigurer!

Inga kommentarer: