fredag 8 december 2023

Julklappsshopping

Igår tog jag tåget in till Perpignan för att köpa en julklapp till yngsta barnbarnet, Lova 6 månader. Det blev en mjukisräv inköpt på La Drôlerie, leksaksbutiken vars affärsidé är ekologiska, hållbara och pedagogiska roligheter. Jag älskar den! Andra julklappar (kläder) har jag köpt via nätet och jag ska handla några till när jag kommer till Linköping. Det är så roligt att ge presenter till de små och jag har svårt att sansa mig. Mina egna föräldrar lade inte ner många kronor på sina barnbarn så jag antar att jag kompensationsshoppar ...

Jag har handlat lite till mig själv också: två tröjor, långärmade t-shirtar och grå leggings. Inget fancy, utan sköna och bekväma plagg att ha i vinter. Elen är dyr här så jag föredrar att ta på mig en extra tröja framför att ha det varmare inomhus än 20 °C.

Inga kommentarer: