tisdag 20 februari 2024

Gynnbesök och dokusåpa

Apropå saker jag gör medan jag väntar på att få manuset i retur ... Vid gårdagens rutinundersökning hos gynekologen (cellprov + ultraljud) fick jag veta att livmoderslemhinnan blivit tjockare sedan senaste undersökningen för tre år sedan. Gynekologen tog ett vävnadsprov (biopsi) för säkerhets skull. Det gjorde man 2016 också (i Sverige) och av samma anledning. Då var provet negativt och jag hoppas att det blir samma resultat även den här gången. Svar kommer om tre veckor. 

Jag har annars varit upptagen med att gå igenom och sortera en massa papper som har med huset att göra. Jättetråkigt! Har förresten tittat på Love is Blind Sverige (Netflix) som det talats en del om, och jag blir som vanligt förundrad över deltagarnas ibland hämningslösa öppenhet. Inte ens om jag fick betalt skulle jag delta upp i en dokusåpa. Tror jag.

Inga kommentarer: