söndag 14 april 2024

Dags för manusarbete igen

Jag har fått manuset i retur från redaktören och har börjat ta mig an det. Inga stora ändringar utan det mesta är på detaljnivå. Vi är verkligen inne på finliret nu vilket känns bra. Ska bara se till att manusarbetet inte krockar med flytten. Flyttfirman har nämligen meddelat att de kommer hit i början av juni och borsett från lite kläder, datorer och personliga saker måste vi till dess ha packat ner varenda pinal som ska upp till Sverige. Vi har gott om tid på oss men vi har en del att rådda med och tiden så här års går fort. Det är tur att jag inte behöver annat än min dator och en internetuppkoppling för att kunna jobba!

Vi har haft en helg med underbart väder och solen börjar bli riktigt varm. Fullt med folk på stränderna även om havet fortfarande är kallt. I Sverige ska det snöa igen, sägs det ...
Från gårdagens promenad bland vinodlingarna i Valmy.

Denna bild tog jag i morse när Dexter och jag var ute på vår vanliga morgonrunda.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

KOM INTE HIT!

:)

Annika Estassy sa...

Herregud – vad har vi gjort! :D

Åsa Hellberg sa...

Det kan man fråga sig:)