torsdag 11 april 2024

Vindarnas hus finns att bevaka!


Nu finns Vindarnas hus att bevaka överallt där böcker säljes, läses eller lyssnas på! Releasedatumet är satt till den 21 oktober och ljudboken som släpps något senare kommer att läsas in av Katarina Ewerlöf.
Det har tagit sin tid att få till Vindarnas hus och än återstår lite jobb men vilket kärt besvär det är och har varit att skriva den! Jag är faktiskt omåttligt stolt över resultatet. 

Jag önskade mig ett omslag som skilde sig från mina tidigare romaner och jag formligen älskar Niklas Lindblads skapelse.

Vad boken handlar om? Det här ...

"En höstmorgon försvinner Madeleine Le Gall från sitt hem i Bretagne, Ti an Aveliou – Vindarnas hus. Kan hon ha drunknat under en simtur och hennes kropp dragits ut till havs av tidvattnet? Eller har hon råkat ut för något annat?

Madeleines barn, Simon, Eliaz och Judith, åker till Bretagne för att ta reda på vad som hänt. De bor utspridda över världen och har varken träffat sin mamma eller varandra sedan hennes sjuttioårsdag för fyra år sedan, en födelsedag som tog en ände med förskräckelse. Med i bagaget finns många obesvarade frågor om kvinnan som fött dem men som de aldrig kommit nära. Vem var den unga kvinna som lämnade Sverige 1969? Och varför reste hon aldrig tillbaka till Ludvika?

Bit för bit läggs pusslet om modern och hennes hemligheter. Ska gåtan Madeleine Le Gall äntligen få sin förklaring? Kan det i så fall hjälpa Simon, Eliaz och Judith att komma vidare med sina egna liv?
Vindarnas hus är en stormig men också hoppfull berättelse om en kvinnas livsval och en splittrad familj som försöker hitta tillbaka till varandra."

Inga kommentarer: