tisdag 28 maj 2024

Flyttuppdatering

Det går i ett just nu. I dag var jag till tandhygienisten och så kom Emmaüs och hämtade en massa saker som vi skänkt. I går fyllde T år och vi firade med en trerätterslunch. I morgon ska köket packas ihop och sängen monteras ner. Så får vi se om flyttfirman kommer på torsdag redan eller på fredag. Eftersom vi inte vet ännu måste allt vara klart tills på torsdag. 

Som lök på laxen krånglar omregisteringen av bilen och jag oroar mig för att vi inte ska hinna få det nya registreringsbeviset i tid tills vi åker upp till Sverige. Då blir det till att stanna kvar eftersom vi inte får köra utomlands utan det. Att det krånglar beror på att Toyota skrivit endast mitt namn på köpekontraktet medan T stod som användare på det gamla registreringsbeviset, det som gällde när vi leasade bilen. 

Dexter tyckte först det var konstigt att soffan och mattorna där han brukade ligga var borta men han anpassade sig snabbt. Viktigast för honom är att han har sin bädd och är tillsammans med sin flock. Sedan kan resten kvitta.

Efter att Emmaüs varit här.
Ett år efter storbranden förra våren: grönt gräs och döda träd.
Födelsedagsbarnet.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Flytta är ju så kul när det är klart!
Heja! Snart är det över!