onsdag 19 juni 2024

Fint besök

Vi fick fint besök igår när min förläggare och hennes familj hälsade på här i Cerbère. Det var i sista stund kan man säga för om mindre än två veckor åker vi ju härifrån för att bli linköpingsbor istället. Himla trevligt att sitta på La Dorade nere i byn och äta lunch tillsammans. 

Apropå Linköping läste jag precis ett reportage i DN om Lars Winnerbäck som vuxit upp där. Jag gillar honom som artist och tycker att hans texter är fantastiska. Men kopplingen till Linköping har jag inte tänkt på tidigare. Jag vet överhuvudtaget väldigt lite om staden så det ska bli roligt att upptäcka den och dess historia. 

Annat jag funderar på är vad mitt nästa romanprojekt ska handla om. Olika idéer flyger omkring i skallen men allt är väldigt abstrakt ännu. Så jag låter idéerna fladdra på i väntan på att någon av dem ska landa. Jag kan ändå inte börja skriva förrän det sker.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så spännande! Jag blir nyfiken på hur valet föll på just Lidköping för återflytten? Lycka till med fortsättningen! Och jag se fram emot läsningen av din nya bok i höst!

Annika Estassy sa...

Tack för lyckönskningarna! Det blev Linköping eftersom mina båda barn och deras familjer råkar bo där! Barnen åkte dit för att studera och blev kvar. :)